Dubbele reiniging van de huid | Hoe zit het nu precies?

Het reinigen van je gezicht is waarschijnlijk de belangrijkste stap in jouw huidverzorgingsroutine, het zorgt er namelijk voor dat alle andere producten die je na de reiniging gaat aanbrengen (dagcrème, serum, nachtcrème, masker etc), optimaal in je huid kunnen trekken.


Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen gemiddeld maar 20 seconden besteden aan de reiniging van hun huid. Dat is natuurlijk veel te weinig om je gehele gezicht goed te reiniging. Het is belangrijk om 's ochtend en 's avonds je gezicht twee keer te reinigen.


Dubbel reinigen

Bij dubbel reinigen, je zegt het eigenlijk al, reinig je gezicht twee keer achter elkaar. Dit kan met twee verschillende reinigingsproducten voor een optimaal resultaat, maar ook prima met hetzelfde product. Met één keer reinigen verwijder je niet voldoende vuil. Bij de eerste keer reinigen verwijder je je make-up en wat talg en vuil, maar nog lang niet alles. Bij de tweede reiniging verwijder je al het talg en vuil wat zich nog op de huid bevindt. Door de tweede reiniging is de huid optimaal gereinigd en kunnen de producten die je na de reiniging aanbrengt optimaal in de huid trekken.0 reacties

Contact

info@smoelwerk.net /  Tel. 0639087760

Instagram - @smoel.werk

Facebook - smoel.werk

#smoel.werk

Bedankt voor de inzending! We zullen zo snel mogelijk contact op nemen.